- Komerční sdělení -zprávy
HomeRady a NávodyPodravka je s námi již více než 60 let!

Podravka je s námi již více než 60 let!

Znáte Ochucovadlo Podravka, lidově přezdívané vegeta nebo prostě Podravka? Že se ptáme! Však při vaření ho používali už naši staří, rodiče a rádi po něm sáhneme i my. Je součástí našich kuchyní dlouhá léta. Ptáte se, jak je to možné? Důvod je velmi jednoduchý: pokud jídlu něco chybí, Podravka ho dochutí k nejvyšší spokojenosti!

Na originální spojení koření a kvalitní sušené zeleniny nelze dopustit několik generací. Ať jste v kuchyni jako doma nebo se s vařením jen seznamujete, Ochucovadlo Podravka využijete při přípravě jídel od výmyslu světa – dochutí polévky, zeleninu, maso i sezónní speciality. Stačí lžička Podravky a oblíbené jídlo vyladíte přesně k vašemu stylu a chuti.

Časem ověřená kvalita a chuť

Máma, které spěchá z práce pro děti na kroužky a přemýšlí, co vařit k večeři…

Otec vychutnávající si víkendové vaření pro rodinu či grilovací umění na zahradě…

Věčně zaneprázdněný manažer, který se chce najíst bez kompromisů – rychle, kvalitně a chutně…

Student na koleji, pro kterého je příprava chutného jídla mnohdy výzvou…

Odměna po těžkém dni? Oblíbené jídlo navařené jednoduše a rychle…

Je vám některá z těchto situací povědomá? Vaření bylo, je a bude nedílnou součástí našich životů. Pro někoho je zálibou, pro jiného nutností. Tak či onak, Podravka již více než 60 let doprovází naše kulinářské dobrodružství a činí přípravu jídel jednodušší. Nadčasové Ochucovadlo Podravka není módní záležitostí, kterou za chvilku nahradí něco jiného. Gurmánská stálice našich kuchyní je zde pro všechny bez rozdílu a na její tradiční chuť ověřenou časem se můžeme vždy spolehnout.

S Podravkou je vaření zážitkem

S Podravkou chutná zkrátka každé jídlo lépe, proto se vyplatí přeměnit vaření v zážitek! Pečlivě vybrané koření a sušená zelenina tvoří tradiční chuť, která vyladí každé slané jídlo do dokonalosti. Ochucovadlo Podravka můžete použít v omáčkách, polévkách, přívarcích, také při pečení či grilování masa, ryb a zeleniny, a to na jakýkoli způsob. Není nic jednoduššího, než přidat špetku Podravky, přesně podle vaší chuti. Přejeme spoustu chutných kulinářských zážitků a dobrou chuť!

- Komerční sdělení -PR články

Nejnovější články